ABC

Innehåll som kan döljas

Garanterar ni att toalettsitsarna passar?

Ja, vi garanterar att alla toalettsitsar passar till den angivna modellen avseende mått, form och monteringsbeslag.

Är du osäker på vilken modell du har eller hittar du den inte i köpguiden? Kontakta oss på kundservice@toalettsitsar.com med dina mått, bilder på toaletten ur olika vinklar samt en bild på spolknappen. Vi hjälper dig inom 1 timme att hitta en passande toalettsits. 

Hur hittar jag en passande toalettsits?

Hitta rätt toalettsits med vår enkla köphjälp - klicka här

Hitta rätt toalettsits baserat på varumärke - klicka här

Testa vår måttguide för att hitta rätt sits med 3 enkla steg

Toalettsitsar kommer i flertalet olika varianter och former. Vissa sitsar är anpassade efter specifika modeller och då kan din spolknapp vara avgörande för att bestämma vilken modell du har och vilken wc-sits som passar, se köphjälp.  

Om du inte hittar din spolknapp så behövs tre mått för att avgöra vilken toalettsits som kommer passa din toalett på bästa sätt. Om du inte hittar en toalettsits med matchande mått eller inte vet hur du ska gå tillväga med mätningen, kontakta kundtjänst på Toalettsitsar.com så hjälper vi dig inom 1 timme. Ange dina mått, bilder på toaletten ur olika vinklar samt en bild på spolknappen i mailet. 

Så här mäter du din toalettskål

  1. Mät avståndet mellan fästhålen på din toalett. Mätning ska göras från centrum på ena hålet till centrum på andra hålet, dvs. från mitten av ett hål till det andra. Ett vanligt mått är 155mm (15,5cm). Detta mått kallas CC-mått.
  2. Mät längden på din toalett, detta görs från centrum av fästhålen till den längsta punkten på toalett vilket vanligtvis är i mitten.
  3. Mät bredden på din toalett, detta görs vid den punkten där toaletten är så bred som möjligt och görs från utsida kant till utsida kant.  

Nu när du har din mått. Gå till vår produktserie av toalettsitsar av universal-modell och hitta en passande sits. Hittar du fortfarande inte en modell som passar? Kontakta oss med dina mått, bilder på toaletten ur olika vinklar samt en bild på spolknappen. Vi hjälper dig inom 1 timme att hitta en passande toalettsits. 

Var är min order?

Kontakta kundservice@toalettsitsar.com för orderstatus. Om du planerat att boka hantverkare, gör inte det innan du mottagit godset och godkänt det.

Hur lång är leveranstiden?

Leveranstiden från ordertillfället är ca 2-4 arbetsdagar på lagervaror & 8-12 dagar på beställningsvaror, se produktsidan för leveranstiden på respektive produkt.

Om du planerat att boka hantverkare, gör inte det innan du mottagit godset och godkänt det.

Kan jag testa och sen returnera min toalettsits?

Alla toalettsitsar levereras med en skyddsplast. Är denna skyddsplast bruten går det inte att returnera produkten av hygienskäl. 
 
Ett tips är att hålla toalettsitsen ovanför din toalett när den fortsatt är i skyddsplasten för att säkerställa passformen. Observera att vissa toalettsitsar kan upplevas som något korta när toalettsitsen hålls ovanför toaletten, detta justeras när fästbeslagen har kommit på plats.
 
På vissa toalettsitsmodeller kan toalettsitsens fästhål upplevas som att de inte stämmer överens med toalettens monteringshål. När fästbeslagen sätts dit kommer dessa att linjera med varandra.

När får jag min orderbekräftelse?

En orderbekräftelse går ut strax efter att du lagt din
beställning. Har du inte fått din orderbekräftelse, kontakta kundservice@toalettsitsar.com
alternativt på telefon +46 (0)79 359 21 51.

Jag vill avbryta min order, hur går jag tillväga?

Orderläggning hos oss sker via ett automatiskt flöde och packas direkt i samband med lagd order. Detta betyder att en lagd order med största sannolikhet inte går att avbryta.

Kontakta oss på kundservice för att undersöka alternativen. Kundservice@toalettsitsar.com
alternativt på telefon +46 (0)79 359 21 51.

Min order kom fram skadad, hur går jag tillväga?

Du måste anmäla skadan direkt vid mottagandet.
Kontakta kundservice@toalettsitsar.com,
skicka med beskrivning och bilder.

Vid synlig emballageskada är det viktigt att man direkt
kontrollerar varorna du har beställt för skador innan du kvitterar på följesedel/handdator, be även chaufför/ombud anmärka eventuella skador på
följesedel/handdator innan kvittens sker. 

Kan jag beställa till en annan leveransadress än min egen?

Absolut, det gör du i kassan under avsnittet ”Leveransinformation”
där du kan fylla i valfri leveransadress.

Kan jag få hjälp med min beställning?

Absolut, kontakta kundservice@toalettsitsar.com så hjälper vi dig inom 1 timme.

Vilka betalsätt erbjuder ni?

Toalettsitsar.com erbjuder betalningar som för stunden tillhandahålls av Shopify payments. Det erbjuder er som kund säkra kortbetalningar med bl.a. Visa, Mastercard eller American Express. 

Varför passar inte min toalettsits?

Alla våra toalettsitsar är testade för att passa respektive modell som toalettsitsen rekommenderas till.

Vissa toalettsitsar kan upplevas som något korta när toalettsitsen hålls ovanför toaletten, detta justeras när fästbeslagen har kommit på plats.

På vissa toalettsitsmodeller kan toalettsitsens fästhål upplevas som att de inte stämmer överens med toalettens monteringshål. När fästbeslagen sätts dit kommer dessa att linjera med varandra.