IFÖ Aqua

IFÖ Aqua

Välj rätt Toalettsits för din IFÖ Aqua

Vi på Toalettsitsar.com vill göra det enkelt för dig som konsument att hitta rätt toalettsits till din toalett. Glöm toalettsitsar som glappar och inte passar som dom ska. Med hjälp av vår enkla köpguide får du rätt toalettsits direkt. Nedan går vi igenom hur du hittar rätt toalettsits för den äldre men populära modellen IFÖ Aqua.

IFÖ Aqua Toalettsitsar

IFÖ, ett känt märke inom badrumsinredning, har skapat en serie som heter Aqua. Men vad är det som gör denna serie så speciell? IFÖ Aqua kommer i två varianter, en vanlig modell och en kort modell. Mät din toalett så du får rätt sits.

  • Vanlig modell: Denna modell av IFÖ Aqua har en toalettsits som är ca 440mm lång.
  • Kort modell:  Denna modell av IFÖ Aqua har en toalettsits som är ca 380mm lång.

Vanliga frågor om IFÖ Aqua Toalettsitsar

  • Hur rengör jag min IFÖ Aqua toalettsits? En mild tvål och vatten räcker för daglig rengöring. Se guide.
  • Kan jag installera min IFÖ Aqua toalettsits själv? Absolut! Följ bara den medföljande installationsguiden eller se vår generella installation guide för toalettsitsar.

Slutsats

Aqua är en äldre serie från IFÖ som kommer med två igenkänningsfaktorer. Antingen med en rund lyftknopp eller med en rundknapp som trycks ner, se bilder.

 

toalettsits för ifö aqua

Säkerställ om du har den vanliga modellen eller den korta modellen och beställ hem sen din toalettsits som garanterat kommer passa från oss på Toalettsitsar.com.

Tillbaka till blogg