IFÖ Spira

IFÖ Spira

Toalettsitsar som passar IFÖ Spira

Alla sitsar för IFÖ Spira

Spira är Ifös senaste och mest sålda serie av toaletter och övrigt porslin. Ifö Spira är en kollektion av handfat och toaletter som förhöjer ditt badrums estetik. När det gäller toaletterna har spolkanten tagits bort helt och införlivat Rimfree® som norm. Detta minskar risken för att smuts och bakterier samlas, vilket underlättar städningen.

Populär toalett

Eftersom Ifö Spira redan är kommer vara en väldigt populär serie för toalett flera år framöver så finns det flertalet toalettsitsar att välja mellan. Alla toalettsitsar som vi på Toalettsitsar.com säljer för Ifö Spira är tillverkade just för att passa dessa toaletter.

Detta betyder att passformen är perfekt och du kan glömma att du får en sits som inte riktigt sitter fast eller som inte följer porslinets form. Se alla våra toasitsar för Ifö Spira. Följ de enkla steg-för-steg-instruktionerna och få din nya toalettsits på plats på nolltid.

Vanliga frågor om IFÖ Spira toalettsitsar

Hur rengör jag min IFÖ Spira toalettsits?
En mjuk trasa och milt rengöringsmedel räcker i de flesta fallen. Vi har sammanställt en kortare guide för hur du rengör din toasits regelbundet för längre livslängd.

Hur länge håller en IFÖ Spira toalettsits?
Med rätt skötsel kan din sits hålla i många år! Rekommenderat från tillverkare av toalettsitsar är att byta var tredje till var femte år för att behålla en optimal hygien. En toasits är trottsallt en hygienartikel som används varje dag.

Finns det olika färger och stilar att välja mellan?
Ja, toalettsitsar.com erbjuder en mängd olika alternativ för att matcha ditt badrum perfekt.

Tillbaka till blogg